Visualització de contingut web

Avís Legal

La utilització del contingut i/o serveis del portal per part de l'usuari suposa l'acceptació expressa de les condicions següents:

Responsabilitat

Ni la Comissió Europea ni la UE són responsables de la informació inclosa en esta publicació i tampoc de les opinions que figuren en la mateixa.

Condicions d'ús del portal

Europe Direct Comunitat Valenciana es reserva el dret d'efectuar modificacions en el contingut d'este portal sense previ avís, així com de la seua configuració i presentació.

Este portal pot contindre enllaços a pàgines externes, no sent Europe Direct Comunitat Valenciana responsable del contingut de les dites pàgines externes ni de qualsevol altre aspecte relacionat amb les mateixes.

Europe Direct Comunitat Valenciana no es fa responsable dels possibles danys que es pogueren produir pel fet d'utilitzar versions no actualitzades de navegadors, o de les conseqüències que es pogueren derivar del mal funcionament del navegador, ja siga per configuració inadequada, presència de virus informàtics o qualsevol altra causa aliena a Europe Direct Comunitat Valenciana.

Protecció de dades de caràcter personal

En compliment de la L.O. 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Europe Direct Comunitat Valenciana li informa que les dades de caràcter personal que ens proporcione en omplir cap formulari d'inscripció, sol·licitud o consulta que aparega en la present Web, seran objecte de tractament i arreplegats en un fitxer de dades el responsable del qual és Europe Direct Comunitat Valenciana

Per a exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seues dades personals, en els termes i condicions previstos en la pròpia normativa vigent en matèria de protecció de dades, pot comunicar-ho per escrit, o bé presentant-ho en les nostres oficines d'atenció al públic, o bé al següent correu electrònic: europedirect_pre@gva.es

L'arreplega de les seus dades de caràcter personal es du a terme amb la finalitat principal de poder oferir i prestar-li els servicis oferits en la present web.

Europe Direct Comunitat Valenciana farà ús de les dades de caràcter personal facilitats per vosté exclusivament per a les finalitats indicades. No compartim la informació subministrada amb tercers excepte exigència legal o de procediments legals, i en cap cas, venem este tipus d'informació.